Tökéletes pihenés a kellemes és jó hangulatú Stupka szallodában, Dependence Hotel Golf vendégeink használhatják a wellness centrum szolgáltatásait.

  • Medence
  • Finn szauna
  • 2 infra szauna
  • Jacuzzi
  • Zuhanyok
  • Pihenőhelység

Nyitvatartási idő:
Medence és Finn szauna: 8:30 – 13:00 és 14:00 – 21:00
Infra szauna, jacuzzi: 14:00 – 21:00

„Horehronie, paradicsom a Tátrában! Gyönyörű hosszú völgyekkel, lenyűgöző táj, tiszta levegő, a megye, ahol kipihenheti magát! “
Amellett, hogy a természetes szépség a területen befolyásolja az erdők sokszínű állatok, madarak és növények.

A régió Horehronie van 28 vadászterület, amelyek teljes területe 117.000 hektár. Itt minden évben hibernálás mennyiségű szarvas és az őz és a vaddisznó. A ritka madarakat talált medve, a hiúz, nyírfajd, borzok és zerge.
Horehronia egyenetlen terepen jellemzi számos forrásból, kisebb folyók és patakok, melyek mentesítés bejut a Garam – jelentős szlovák. Sok helyen vannak ásványvízforrás. A vizekben élő számos halfaj.A természeti látnivalók Horehronia – növények és állatok – hozták létre a nemzeti parkok Alacsony-Tátra és Murány fennsík, és benyúlik a területen Szlovák Paradicsom Nemzeti Park és Tájvédelmi körzet Polana.
A masszív hegyi terepen Horehronia – lejtőin az Alacsony-Tátra és a Szlovák-érchegység – kínál korlátlan lehetőségek és a túrázás és a kerékpározás. Egész évben lehet Horehronie várja a látogatókat a természeti látnivalók – hegyvonulatok, szakadékok, karsztos, vízesések.


Akciós ajánlatok

Partnerek